Indoor Winterbraderie Emmen - Parc Sandur Sandur

Indoor Winterbraderie Emmen

  • Leuke kraampjes
  • Live muziek
  • Hapjes & drankjes

Op onze Indoor Winterbraderie Emmen kun je shoppen, workshops volgen, winterse versnaperingen verkrijgen en leuke activiteiten doen. Onze braderie vindt plaats in onze sporthal op zaterdag 17 december van 11:00 tot 17:00 uur. Het is dus een indoor braderie wat het een ideaal uitje maakt met de koude regenachtige dagen.

De entree is gratis en iedereen is welkom. Een leuk uitje voor jong en oud! Op de dag zelf zullen er kraampjes vol leuke goodies staan. Denk aan sieraden, kaarsen, cadeaus en nog veel meer. Ook zal er live muziek in het midden van de zaal aanwezig zijn. Sla jouw cadeaus voor de feestdagen in en geniet achteraf van een heerlijk kopje warme chocomel met slagroom. Of volg één van onze creatieve workshops en bestel daarna een heerlijk broodje Unox. Één ding is zeker alles op onze braderie is afgestemd op de winterse sferen.

Parkeren? Ook dit is geen probleem. Bij de ingang van ons park is een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Wie, wat, waar, wanneer?

Evenement: Indoor Winterbraderie met kraampjes, workshops, live muziek, hapjes en drankjes
Datum: Zaterdag 17 december van 11:00 tot 17:00 uur
Locatie: Sandurdreef 5 te Emmen
Entree: Gratis
Parkeren: Gratis

Kom jij ook? Laat het weten via: https://www.facebook.com/events/799551481310362/

Deelnemen aan de Winterbraderie Emmen?

Wilt u zich ook aanmelden als deelnemer? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op per telefoon: 0591- 667 496 of per e-mail: info@levelsemmen.nl en vraag naar Karin.

Volg ons op Social media!