China Lights Emmen Arrangement - Parc Sandur Sandur
Parc Sandur

China Lights Emmen Arrangement

 • Entree China Lights
 • Oosters 3-gangen diner
 • Nu extra voordelig!

Beleef China Lights in Emmen!

China Lights Emmen is terug! Het is bijna weer zover.. vanaf 9 december vindt wederom het jaarlijkse ”China Lights Festival” plaats in Emmen. Dit jaar met het thema ”Wereldreis’. Bezoek het door lichtjes en lantaarn versierde Rensenpark en reis de wereld rond in slechts 80 minuten.

 Een spectaculair lichtjesfestival met het thema ‘wereldreis’

Een uniek en spectaculair uitje voor jong en oud. Het festival bestaat uit een route en prachtige show door het park. Tijdens de route kom je de mooiste lichtgevende soms wel metershoge kunstwerken tegen. Deze zijn allen met de handgemaakt volgens de nieuwste technieken. Waan je in verschillende werelddelen en geniet van de prachtige materialen en opvallende kleuren. Tijdens de route zijn er verschillende kraampjes met warme drankjes en lekkere versnaperingen.

Het China Lights Emmen festival is dit jaar te bezoeken van 9 december 2022 t/m 5 maart 2023 en vindt plaats in het Renspark aan de Hoofstraat 18 te Emmen.

China Lights Emmen

China Lights Emmen arrangement

Speciaal voor jou heeft Parc Sandur een exclusief China Lights Emmen arrangement samengesteld! Ons arrangement bestaat uit een Oosters 3-gangen diner speciaal samengesteld door onze chefkok van restaurant het Beach House. Geniet eerst van een heerlijk Oosters diner en ga daarna met een goed gevulde buik door naar de prachtige lichtshow. Nu extra voordelig.

Het Oosters 3-gangen diner bestaat uit een voorgerecht van Tom Kai ai Soep, een hoofdgerecht van noedels met rendang en nagerecht gekaramelliseerde lychees met vanille ijs.

Entree China Lights Emmen + Oosters 3-gangen diner
€ 39,00 p.p.
 • Oosters 3-gangen diner in ons restaurant The Beach House
 • Inclusief entree ticket China Lights Emmen
 • Niet geldig op feestdagen
Entree China Lights Emmen + Kids menu
€ 25,00 p.p.
 • Kids menu
 • Inclusief entree ticket China Lights Emmen
 • Niet geldig op feestdagen
Verkrijgbaar bij onze receptie
 • Entree ticket volwassenen à € 15,50
 • Entree ticket kinderen (4 t/m 12 jaar) à € 12,50
 • Kinderen t/m 3 jaar: gratis entree

Over deze Chinese traditie

China Lights is ter viering van het Chinese nieuwe jaar. Tijdens Chinees nieuwjaar worden er in China allemaal licht- en lantaarn festivals gehouden. China Lights Emmen haalt deze feestelijke traditie naar Nederland. En dan wel in het Drentse plaatsje Emmen om precies te zijn. De lantaarns die voor  et festival worden gebruikt zijn van enorme omvang. De kunstwerken zijn vaak metershoog en zijn gemaakt volgens de nieuwste technieken. Geniet van de prachtige vormen, kleuren, lichtjes en beschilderingen.

Tickets zijn verkrijgbaar via onze receptie via telefoonnummer: +31591 667 400 of info@sandur.nl. Voor meer informatie over het festival bekijk ook de website van de organisatie via: www.chinalightsemmen.nl

Volg ons op Social media!

×