Feestlocatie Emmen gezocht? - Parc Sandur Sandur

Feest locatie Parc Sandur

Jouw feest locatie in Emmen!

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest in Emmen? Parc Sandur is de place to be! Om welke gelegenheid het ook gaat, ons park is veelzijdig.

Of het feest nu ter viering van je verjaardag, jubileum, een geboorte of huwelijk is. Wij maken van jouw feest, een onvergetelijk feest.

Parc Sandur heeft jarenlange ervaring op het gebied van feesten en partijen. Onze medewerkers staan dan ook graag voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van een geslaagd feestje voor jou en je vrienden, familie en kennissen. Ook voor het vieren van kinderfeestjes kun je bij ons terecht.

Feest in Emmen organiseren bij Parc Sandur

Wij van Parc Sandur beschikken over alle middelen en opties om de ideale feestlocatie in Emmen voor jou en je gezelschap te zijn. Zo is het centrum van ons park voorzien van verschillende horeca gelegenheden, feest locaties en activiteiten om te doen. Vier jouw feest bij Parc Sandur en beleef een onvergetelijke tijd met de mensen om wie je geeft.

Het voordeel van onze feestlocatie in Emmen is dat je volledig wordt ontzorgt. Wij regelen de catering en zorgen dat iedereen is voorzien van eten en drinken. Zo kan ook jij als organisator genieten van het feest en heb je alle tijd om bij te praten met je gezelschap.

Feestlocatie Emmen

Goed eten en drinken

Bij een goede feestlocatie hoort ook goed eten en drinken. Bij Parc Sandur is er keuze uit verschillende opties. Denk hierbij aan diverse hapjes buffetten, bittergarnituur en meer. Ook qua drinken is er voldoende mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor ons 2-uurs, 3-uurs of 4-uurs drankenarrangement waarbij je onbeperkt voor een vast tarief keuze uit ons Sandur* assortiment hebt.

Ons ervaren en vriendelijk personeel zorgt voor de juiste catering op onze feestlocatie in Emmen. Zo zal iedereen voorzien zijn van een heerlijk hapje en drankje naar keuze.

*Het sandur assortiment bestaat uit: koffie en thee, frisdranken, vruchtensappen, tapbier (uitgezonderd speciale biersoorten) en witte, rosé en rode huiswijn.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Bij interesse kunt u een aanvraag doen door te mailen naar sales@sandur.nl of door te bellen naar +31 591 66 74 74.

Wij maken graag een offerte op maat voor u met daarbij de gewenste dagindeling, activiteiten en eventuele catering. Uiteraard behoort een afspraak voor bezichtiging ook tot de mogelijkheden. Wij geven maar al te graag een rondleiding en verwelkomen je graag bij ons op het park.

Kies jouw gelegenheid:

Reserveren?

Voor reserveringen kunt u bellen naar: +31 591 66 74 00 of stuur een mail naar:

Feestlocaties Drenthe

Volg ons op Social media!

×