Fun, Sport & Entertainment - Parc Sandur Sandur

Ik verblijf op het vakantiepark

Fun, Sport & Entertainment

Indoor speelparadijs ’t Piratennest

Kinderen van 2 t/m 10 jaar kunnen zich helemaal uitleven in de bootjescarroussel, avontuurlijk klimmen op het klimnet, ze mogen wel honderd keer van de glijbaan af, ravotten in de ballenbak en nog veel meer! Zodra kinderen het Piratennest binnen gaan, voelen zij zich als een echte zeerover! De ouders kunnen in de lounge onder het genot van een drankje of een kop koffie een oogje in het zeil houden.

Kaartverkoop Attracties in de Omgeving

Bij de receptie van Parc Sandur worden toegangskaarten verkocht van diverse attracties in de omgeving, bijvoorbeeld van Wildlands Adventure Zoo, Plopsa Indoor Coevorden en Kabouterland in Exloo. Deze kaarten worden verkocht tegen een gereduceerd tarief.

Kinderboerderij

Ontdek de kinderboerderij op Parc Sandur. Mooi gelegen in het hart van het park in de “Groene vallei”. Jong en oud zijn welkom om kennis te maken met de verschillende bewoners. Bijna al onze dieren zijn zeldzame dierrassen uit de regio. Wij verzorgen onze dieren met veel liefde en passie. Daarom is voeren helaas niet toegestaan. Wilt u toch meehelpen voeren of een andere activiteit doen op de kinderboerderij? Kijk dan in de Planet Center Parcs app wanneer de activiteiten plaatsvinden.

Sport & Entertainment team

Elke dag staat ons Sport & Entertainment team voor u klaar om er voor u een onvergetelijke vakantie van te maken. Zij verzorgen alle activiteiten op het park voor jong en oud. Natuurlijk worden de “kleine”gasten zeker niet vergeten. Voor hen heeft Center Parcs Sandur veel verschillende activiteiten.

Kids Adventure:

Kruip in de huid van je favoriete idool of ervaar hoe het is om je droomberoep uit te oefenen. Fantasie bij kinderen is echt een wonderbaarlijk fenomeen. Bij Center Parcs stimuleren we deze creativiteit nog eens extra met het Kids

Adventure activiteitenprogramma, voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar. Twee uur lang ontdekken uw kids onder professionele begeleiding en op een speelse manier wat het is om bijvoorbeeld chef kok of piraat te zijn. Pret verzekerd!

Orry&Friends:

Orry is de grootste kindervriend van Center Parcs. Je komt hem echt overal tegen. Zo is Orry natuurlijk te vinden bij de Orry’s Knotsgekke Spelshow. Vier grappige rondes waar ook nog leuke prijzen te winnen zijn. Ook kun je Orry nog tegenkomen bij de Orry & Friends Kids Disco!

Outdoor Sandur:

Bent u opzoek naar actie en avontuur? Dan kunt u terecht bij Outdoor Sandur. Op ons outdoorveld vinden gedurende uw verblijf verschillende spannende activiteiten plaats. Paintballen, Boogschieten of bijvoorbeeld Lasergamen. 

Ons Sport & Entertainment team organiseert diverse activiteiten op het gebied van kids, fun en sport, maar altijd binnen de grenzen die wij stellen aan het zorgvuldig omgaan met de veiligheid van deelnemers en de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Voor het complete overzicht aan activiteiten tijdens uw verblijf verwijzen wij u graag naar de Planet Center Parcs app. Uiteraard kunt u ook terecht bij de receptie.

Spelregels:

Aan een aantal activiteiten zijn kosten gebonden. Voor deze activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie.

Hier kunt u direct afrekenen. Bewaar uw kassabon of bevestiging want dit is uw betalingsbewijs om deel te nemen. Als het weer niet mee werkt tijdens buitenactiviteiten probeert ons entertainment team de activiteiten zoveel mogelijk door te laten gaan, dan wel niet te verplaatsen naar een ander tijdstip.

Sport Parc Sandur

Tijdens uw vakantie toch fit blijven? U kunt op veel manieren ontspannen of actief bezig zijn! Onze fitnesszaal biedt een ruim aanbod aan apparatuur met professionele begeleiding. U kunt als parkgast tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze fitnessruimte.

U dient vooraf een reservering te maken, dit kan telefonisch via 0591 66 74 00

Groepslessen

In de aerobicszaal kunt u meedoen met de groepslessen zoals spinning, zumba, bodyshape of yoga maar ook voor aquafit of trimzwemmen. Voor deze lessen kunt u zich van tevoren aanmelden bij de infobalie in de fitnessruimte.

Tennis- , squash- en badmintonbanen

U kunt ook een tennis- of squashbaan reserveren bij de infobalie in de fitnessruimte. De mogelijkheid is er om op de tennisbanen de volgende sporten te beoefenen: badminton, volleybal, voetbal, handbal, unihockey en basketbal. Dit kunt u vooraf bij uw baanreservering doorgeven.

Verhuur

Gelegen aan de Grote Rietplas, is een tochtje over het water met een kano, fluisterboot of cocobo een ideale vrijetijdsbesteding. Bij onze verhuur kunnen verschillende watervoertuigen gehuurd worden. Maar ook (elektrische) fietsen, mountainbikes, bolderkarren en skelters zijn hier te huur. Voor meer informatie en prijzen kunt u bij de verhuur en de receptie terecht.

Zwembad

Het zwembad mag dan eenvoudig zijn, maar biedt u spetterpret voor jong en oud! Er is een jetstream, waterpaddenstoel, turbodouche, whirlbank, bubbelbad, peuterbad met speeltjes, geurbad, solarium en een 48 meter lange outdoor glijbaan. Het zwembadreglement hangt bij de entree van het zwembad en wij raden u aan om deze reglementen zorgvuldig door te lezen. De belangrijkste regels zijn:

  • Kinderen onder de 12 jaar moeten steeds vergezeld zijn van een volwassene. Zij moeten voortdurend onder toezicht blijven van hun begeleider
  • Zwembandjes zijn verplicht voor kinderen die geen zwemdiploma hebben
  • Het zwembad is niet toegankelijk tijdens de zwemlessen (zie openingstijden in de CenterParcs Planet App)
  • Zwemkleding dient te zijn aangepast aan de goede zeden en is alleen toegestaan in het zwembad en de bijbehorende douches en kleedruimtes. Shorts met pijpen tot onder de knie en / of strings zijn niet toegestaan
  • Duiken is verboden, evenals springen bij de whirlpool en de stroomversnelling.
  • Ballen en / of ander speelgoed mogen alleen met toestemming van de dienstdoende toezichthouder worden gebruikt.
  • Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties of etenswaren in het zwembad te gebruiken.
  • Er zijn lockers, die kunnen worden gebruikt met een munt van één euro.
  • De sleutels van de cottage geven u ook toegang tot het zwembad. Met één pasje kunt u de deur openen en kunt u samen naar binnen gaan. Het tweede pasje gebruikt u indien iemand van uw gezelschap op een ander tijdstip wil gaan zwemmen.

Voor vragen kunt u dagelijks terecht bij de receptie of telefonisch via 0591 667474.

Volg ons op Social media!

×