Gastronomie en Supermarkt - Parc Sandur Sandur

Ik verblijf op het vakantiepark

Gastronomie en Supermarkt

Restaurant Beach House

Beachhouse is ons a la carte restaurant en biedt u vele mogelijkheden. Er is een zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart. Beachhouse heeft ook een leuke speelhoek voor de kinderen. Ons restaurant heeft een terras aan de haven waar het in de zomermaanden heerlijk vertoeven is.

Restaurant The Grill Company

In ons sfeervolle restaurant bent u de chef! U bereidt de heerlijkste vlees- en of visgerechten zelf! Iedere tafel heeft een ingebouwde barbecue, waar u lekker kunt grillen waar u zin in heeft. Dat geeft een gezellige en actieve sfeer aan tafel. Vlees, vis of vegetarisch? We hebben een ruime keuze en alles is 100% vers, natuurlijk en lekker. Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer! Laat u ook eens verrassen door ons originele concept. Ook tijdens het ontbijt maakt u zelf u een gebakken eitje, pannenkoek, bacon of worstjes op de grillplaat in de tafel.

Klik hier om te reserveren

Snack & Go

Geen zin om te koken? De snackbar is hier ideaal voor. Wij maken voor u de lekkerste frites, snacks en broodjes. Ook kunt u een keuze maken uit diverse smaken milkshakes en ijsjes. Er zijn gezellige zitjes aanwezig maar uiteraard kunnen de snacks, broodjes en menu’s ook worden meegenomen.

Klik hier om een bestelling te plaatsen

The Bowling Barn

Gaat u fanatiek de strijd aan? Of komt u voor ontspanning een balletje gooien in onze steengroeve? We beschikken over kindvriendelijke banen. Ook is er een bar aanwezig waaruit een hapje en drankje worden geserveerd.

Klik hier om te reserveren

Supermarkt de Markt van Sandur

Zeven dagen per week en 365 dagen per jaar biedt de Markt van Sandur u een uitgebreid assortiment levensmiddelen: verse producten, uitstekende kwaliteit, prima service en de laagste prijzen. Ook is er een cadeaushop met prachtige geschenken. Kortom, bij de Markt van Sandur wordt boodschappen doen een uitje! Voor openingstijden zie de Planet Center Parcs app.

De Markt van Sandur biedt daarnaast de volgende services:

  • Ontbijtservice; wilt u lekker ontbijten in uw cottage zonder eerst de deur uit te moeten? Bij de Markt van Sandur kunt u broodjes, belegpakketten of complete ontbijtpakketten (ook luxe pakketten) bestellen.
  • Gourmet- en barbecue pakketten; in de supermarkt kunt u ook complete pakketten bestellen voor gourmet of barbecue. De pakketten zijn met stokbrood, salades, assortiment rund- en varkensvlees en sauzen. Ook kan een grote barbecue worden gehuurd.

Klik hier om online boodschappen te bestellen! 

Volg ons op Social media!

×