Handleidingen - Parc Sandur Sandur

Ik verblijf op het vakantiepark

Handleidingen

Hier vindt u de handleidingen voor verschillende apparaten in uw cottage. Leest u onderstaande aanwijzingen zorgvuldig door. Zij helpen u bij een goed gebruik van de aanwezige apparatuur in uw cottage. Mocht u na het lezen van deze gebruiksaanwijzingen nog vragen hebben, dan helpen wij u graag. Bij de receptie kunnen ze u de nodige uitleg geven. Wij willen u verzoeken om eventuele storing of schade aan de apparatuur gelijk te melden bij de receptie.

Afzuigkap

Op de muur van de keuken, naast de afzuigkap, vindt u de knop van het centrale afzuigsysteem. Deze staat altijd aan. Uw afzuigkap is motorloos en aangesloten op dit systeem. U kunt de motor bijna niet horen. U kunt hem eventueel hoger zetten, door de schakelaar te draaien (I, II of III). Om de afzuiging optimaal te laten werken, dient u de afzuigkap uit te trekken.

Koelkast

De koelkast is bij aankomst gebruiksklaar. De instellingen van de thermostaat zijn speciaal op het gebruik van de cottage afgestemd. Wij verzoeken u de stand van de thermostaat bij aankomst niet te wijzigen.

Wilt u bij vertrek…

  • De koelkast leeg en schoon achterlaten
  • De thermostaat op stand “0” instellen
  • De deur van de koelkast open laten staan

DVD speler

  • Druk op ‘Power On’ aan de voorzijde van het apparaat of op de afstandsbediening van de DVD speler.
  • Druk eenmaal op de toets OPEN-CLOSE om de disclade te openen, plaats er een dvd in en druk vervolgens opnieuw op dezelfde toets om de disclade te sluiten. Let erop dat de dvd met het etiket naar boven geplaatst is.
  • Druk op de afstandsbediening van de televisie op Source; kies hier voor het AV-kanaal. U ziet nu het dvd scherm verschijnen op de televisie.
  • Om een afspeelfunctie of onderwerp te kiezen kunt u de of de cijfertoetsen (0-9) op de afstandsbediening van de DVD speler gebruiken. Druk vervolgens op of OK om het afspelen te starten
  • Druk herhaaldelijk op SUBTITLE om te kiezen uit de verschillende talen voor de ondertitels.
  • Druk op elk gewenst moment op STOP om het afspelen te beëindigen.
  • Wanneer u weer wilt terugschakelen naar televisie druk dan weer op Source op de afstandsbediening van de televisie en kies nu voor TV.

Televisie

U kunt in uw cottage digitale televisie bekijken. Hier vindt u de zenderlijst.

Gebruiksaanwijzing thermostaat

Sandur heeft het altijd als haar plicht gezien om verantwoord met het milieu om te gaan. Daarom heeft Sandur een energie besparende thermostaat aangeschaft.

U kunt de gewenste temperatuur instellen via de + en – knop. Aanraking is hierbij voldoende. Bij het aanraken van de knoppen wordt de ingestelde temperatuur zichtbaar. Na 3 seconden wordt de actuele temperatuur zichtbaar. De thermostaat beschikt over een bewegingssensor. Hierdoor kan de thermostaat zich zelf terugschakelen. Ook als u slaapt zal automatisch een lagere temperatuur ingezet worden. Via een klokfunctie wordt de temperatuur ’s ochtends naar een comfortabele temperatuur gebracht. Vervolgens kunt u de temperatuur naar wens instellen. Bij elke automatische temperatuursverandering hoort u een korte pieptoon.

Voor vragen of suggesties kunt u terecht bij de receptie.

Volg ons op Social media!

×