Vacature algemene dienst - Parc Sandur Sandur
Vacature Parc Sandur

Vacature algemene dienst

Technische dienst

Algemene dienst

Parc Sandur is een prachtig vakantiepark dat gasten een onvergetelijke ervaring biedt. Ons team streeft ernaar om uitstekende service te bieden en elke dag staan wij met ons team klaar om ervoor te zorgen dat alles op het park goed verloopt. We zijn opzoek naar een gemotiveerde medewerker ter ondersteuning en aanvulling van de afdeling technische dienst in de rol algemene dienst.

Dit ga je doen

Als medewerker algemene dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en kleine reparaties van de faciliteiten en voorzieningen op ons park. Je zorgt ervoor dat accommodaties, gemeenschappelijke ruimtes en infrastructuur in optimale staat verkeren. Bij orde, netheid en reinheid ligt de prioriteit! Daarnaast ondersteun je de technische dienst en draagt bij aan een gastvrije en veilige omgeving voor onze bezoekers.

Je gaat werken in een betrokken team, onder leiding van de technical coördinator

Lees meer

Dit ben jij

Gasttevredenheid en kwaliteitswerk leveren is waar jij samen met je team naar streeft maar ook wanneer je zelfstandig aan de slag gaat. Je hebt twee rechter handen en bent creatief in het vinden van de juiste oplossingen en je ‘ziet het werk liggen’. Daarnaast ben jij flexibel inzetbaar tijdens weekenden, vakanties en feestdagen.

Dit hebben we jou te bieden

  • Een aanpakker en doener!
  • Technische kennis / ervaring is een voordeel, geen must
  • Gastvrije en gastgerichte instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal

Ben jij de persoon die graag letterlijk de handen uit de mouwen steekt en wil je werken in de mooiste omgeving van Drenthe? Wacht geen moment en solliciteer direct!Parc Sandur
Doorgroei mogelijkheden
We zorgen voor de juiste begeleiding zodat jij je binnen ons bedrijf verder kunt ontwikkelen.
Parc Sandur
Een mooi salaris
Conform CAO recreatie, passend bij je ervaring, opleiding en de functie waarbij je ieder jaar opnieuw in salaris zal groeien!
Parc Sandur
Secundaire
extra's
Profiteer van leuke extra’s zoals een gratis sportabonnement inclusief gebruik van de sauna en het zwembad.
 

    Volg ons op Social media!

    ×