Vacature Algemene dienst - Parc Sandur Sandur
Vacature Parc Sandur

Vacature Algemene dienst

Medewerker Algemene dienst

Ben jij degene met eindeloze energie, een dosis humor en passie voor de horeca? Wil jij werken op het leukste vakantiepark van Emmen? Lees dan snel verder! Voor onze horeca, magazijn & algemene werkzaamheden zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Het is zaterdagochtend 7:00 en er heerst een kalmte over het vakantiepark en het enige wat jij hoort zijn de fluitende vogels die ook wakker zijn. Je hebt goed geslapen en hebt zin om aan het werk te gaan, echter begin je de ochtend met het aanzetten van het koffiezetapparaat, want niets is zo fijn dan de dag beginnen met een vers bakje koffie of thee.

Zo, koffie op, nu aan de slag. Je begint met het aanvullen van alle koelingen van onze restaurants. Daarna moet het terras er prachtig bij staan voor onze gasten, dus je begint met het rechtzetten van alle tafels en stoelen en legt de kussens op de juiste banken & stoelen. Een flinke klus want het zijn nogal wat kussens! Nu even een welverdiende pauze.

10:00, de horeca bestellingen komen binnen. Je ontvangt de chauffeur en begint de volle kratjes netjes FIFO te stapelen en geeft de lege kratjes weer mee retour. Je ruimt nog even de laatste bestellingen op, haalt de bezem erdoorheen en schoon is het magazijn, netjes hoor!

12:00, tijd voor de volgende afdeling, de Gametown. Je loopt de complete spelletjeshal na op storingen en waar nodig voer je deze in op de app voor de storingsdienst, verder vul je alle tickets en cadeaus bij voor onze speelgrage bezoekers. Even een bezem erdoorheen en klaar is Kees!

De rest van de dag loop je onze verschillende horeca outlets bij langs om te vragen of je hen nog kan helpen met het een of ander. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit tafels leegruimen, barwerkzaamheden schoonmaaktaken etc. Met andere woorden, jij zorgt ervoor dat je trots kan kijken naar hoe schoon en netjes alle horeca outlets er uitzien.

Het is 14:00/15:00, de dag zit er op, je draagt de ochtend over aan je collega Algemene Dienst en gaat genieten van de rest van de dag.

Lees meer

Dit ben jij

 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt zin om in de weekenden en vakanties aan de slag te gaan, of je zoekt een vaste baan.
 • Je hebt affiniteit met horeca.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed in teamverband
 • Je bent een harde werker en wilt je graag onmisbaar maken in organisatie.

Dit hebben we jou te bieden

 • Een hele toffe baan bij het leukste vakantiepark in Emmen
 • Urencontract is bespreekbaar
 • Lekker veel afwisseling tegen een mooi salaris (recreatie CAO)
 • Een gratis sportschool abonnement bij Levels Emmen (inclusief gebruik zwembad en sauna)
 • Een Sandur membercard waarbij je standaard 10% korting ontvangt op uitjes in Parc Centrum Sandur, bijvoorbeeld Bowlen & lasergamen
 • Leuke personeelsuitjes
 • Werkroosters worden minimaal twee weken van tevoren bekend gemaakt, via onze personeelsapp. Zo kun je gemakkelijk zien wanneer je staat ingepland en kun je naast werk ook leuke dingen blijven plannen in je weekenden en vakanties! Wil je naast school ook doordeweeks bijverdienen, overdag of in de avonden een paar uurtjes? No problemo!


Parc Sandur
Doorgroei mogelijkheden
We zorgen voor de juiste begeleiding zodat jij je binnen ons bedrijf verder kunt ontwikkelen.
Parc Sandur
Een mooi salaris
Conform CAO recreatie, passend bij je ervaring, opleiding en de functie waarbij je ieder jaar opnieuw in salaris zal groeien!
Parc Sandur
Secundaire
extra's
Profiteer van leuke extra’s zoals een gratis sportabonnement inclusief gebruik van de sauna en het zwembad.
 
  Selecteer bestand

  Volg ons op Social media!

  ×