Vacature Finance Controller - Parc Sandur Sandur
Vacature Parc Sandur

Vacature Finance Controller

Kantoor
32 - 38 uur

Finance Controller

We zijn een dynamisch bedrijf dat actief is in de recreatiebranche. Met een sterke focus op groei en innovatie streven we ernaar om marktleider te worden in onze branche.

Vanwege de groei en ontwikkelingen op het park, zijn wij opzoek naar een ervaren en betrokken Finance controller. We hebben de ambitie om iedere gast te verwennen op elk moment en op elke plek op het park en een heus genietpark te zijn. Met en voor onze collega’s maken we iedere dag onvergetelijke momenten door samen te werken en elkaar te versterken.  

Team
Je maakt deel uit van het MT bestaande uit managers Operations, F&B, Facility, Finance en HR en je ontvangt leiding van de General Manager.  

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle financiële activiteiten binnen Parc Sandur, met o.a. de volgende taken: 

 • Opstellen van financiële rapporten en analyses voor het management en het geven van strategisch advies
 • Beheer van dagelijkse financiële activiteiten, waaronder facturatie, crediteuren- en debiteurenbeheer
 • uitvoering van financiële prognoses en budgettering
 • identificeren van financiële risico’s en kansen en het ontwikkelen van passende strategieën
 • samenwerken met interne teams om de financiële processen te verbeteren en efficiëntie te bevorderen
 • zorgen voor de naleving van financiële wet- en regelgeving
Lees meer

Dit ben jij

Jij past in deze functie omdat je in het bezit bent van een HBO-/Bachelor- of masterdiploma in finance, accounting of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal drie jaar aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie en een uitstekende kennis van financiële principes en boekhoudnormen. Je bent bekend met financiële software en systemen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden. Tevens ben je beschikbaar voor PWD-diensten: gedurende de week waaronder het weekend en feestdagen, ongeveer één keer per 8 á 9 weken, ben je aanwezig op het park voor calamiteiten. 

Ben jij net zo enthousiast over de functie als wij? We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen via werkenbij@sandur.nl en de mogelijkheid te hebben om nader kennis te maken.  

Dit hebben we jou te bieden

 • Een uitdagende rol van 32 – 38 uur
  Een passend salaris conform CAO Recreatie
 • Een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden waaronder gratis gebruik maken van onze faciliteiten, sportschool, padelbanen, zwembad en een reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid voor verdere ontwikkeling en carrière stappen


Parc Sandur
Doorgroei mogelijkheden
We zorgen voor de juiste begeleiding zodat jij je binnen ons bedrijf verder kunt ontwikkelen.
Parc Sandur
Een mooi salaris
Conform CAO recreatie, passend bij je ervaring, opleiding en de functie waarbij je ieder jaar opnieuw in salaris zal groeien!
Parc Sandur
Secundaire
extra's
Profiteer van leuke extra’s zoals een gratis sportabonnement inclusief gebruik van de sauna en het zwembad.
 

  Volg ons op Social media!

  ×