Vacature Sales & Marketing medewerker - Parc Sandur Sandur
Vacature Parc Sandur

Vacature Sales & Marketing medewerker

Kantoor
32/38 uur
MBO/HBO

Sales & Marketing medewerker

Ben jij een geweldige communicator in combinatie met  uitstekende organisatorische vaardigheden? Weet jij gasten te enthousiasmeren voor ons bedrijf en weet jij de juiste diensten en activiteiten te verkopen? Ben je creatief, assertief, ondernemend en energievol?  dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

In de rol van  Medewerker Sales & Marketing ben je dagelijks verantwoordelijk voor de Sales & Marketing ontwikkelingen binnen Parc Sandur. Jij bent de drijvende kracht in het verder laten groeien, professionaliseren en uitbouwen van de salespositie van Parc Sandur. De focus van deze functie zal liggen op de verkoop en marketing rondom onze organisatie. Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van het marketing, communicatie & verkoopbeleid  aan de hand van actuele trends en ontwikkelingen in de markt. Ook ga je de reeds ingezette transities naar meer online marketing verder vormgeven (reclame uitingen, website en social media).

Verder  onderhoud jij contacten met vaste relaties en ontvangt potentiële relaties op het park en in de regio om te komen tot afspraken met betrekking tot congressen, feesten en dag-vergaderingen. Je brengt de vragen en wensen van de gast goed in kaart en maakt passende offertes en zorgt dat het gehele traject van A tot Z netjes wordt geregeld. Je blijft goed op de hoogte van de aan te bieden arrangementen en stemt hiervoor af met de operationeel managers.

Lees meer

Dit ben jij

 • Je beschikt je over een afgeronde HBO Marketing en communicatie of gelijkwaardig of MBO Marketing en communicatie met ervaring
 • Kennis van online marketing
 • Je bent commercieel innovatief en creatief
 • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • Representatief voorkomen
 • Passie voor gastvrijheid met een vrolijke, enthousiaste en positieve instelling
 • Weet de juiste commerciële acties uit te zetten
 • Een zelfverzekerde teamplayer

Dit hebben we jou te bieden

Parc Sandur is een zelfstandig vakantiepark gelegen in de gelijknamige woonwijk Parc Sandur in de plaats Emmen Het werd geopend in 1999 als vakantiepark van Gran Dorado. Vanaf 2011 verzorgt Center Parcs de verhuur van vakantiewoningen op het park. In juli 2020 hebben de huiseigenaren van het vakantiepark gezamenlijk alle faciliteiten overgenomen van Parc Sandur. Er werken ca. 65 medewerkers in loondienst. Op hen is een CAO (Recreatie/Horeca) van toepassing. Hiernaast werken ca. 60 tijdelijke medewerkers (inhuur).

Parc Sandur staat voor een perfecte gastbeleving in combinatie met een verrassend voedingsassortiment.

 • Het betreft een uitdagende rol (van 32/38 uur per week) met ontwikkelmogelijkheden.
 • Een informele werksfeer waarbij plezier en gastvrijheid voorop staat
 • Een unieke werkomgeving waar je kan bijdragen aan groei en ontwikkeling van Parc Sandur
 • Een maandsalaris conform de CAO voor Recreatie die past bij je ervaring, skills en opleiding
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele verlofregeling, reiskostenvergoeding en pensioenregeling


Parc Sandur
Doorgroei mogelijkheden
We zorgen voor de juiste begeleiding zodat jij je binnen ons bedrijf verder kunt ontwikkelen.
Parc Sandur
Een mooi salaris
Conform CAO recreatie, passend bij je ervaring, opleiding en de functie waarbij je ieder jaar opnieuw in salaris zal groeien!
Parc Sandur
Secundaire
extra's
Profiteer van leuke extra’s zoals een gratis sportabonnement inclusief gebruik van de sauna en het zwembad.
 
  Selecteer bestand

  Volg ons op Social media!