Onze 4 restaurants in Emmen - Parc Sandur Sandur
Parc Sandur

Restaurants

The Grill Company is ons grillrestaurant Emmen. Iedere tafel heeft een ingebouwde barbecue waarbij je zelf kunt grillen waar je zin in hebt. Wij bieden een ruim buffet met soepen, stokbrood met kruidenboter, salades en groenten, diverse vleessoorten en vegetarische gerechten en bijgerechten. Alles is 100% natuurlijk, vers en lekker! Laat je verrassen door dit originele concept!

Beach House is ons compleet vernieuwde á la carte restaurant in Emmen. Je kunt hier terecht voor de koffie, lunch, borrel & bites en het diner. Met een gevarieerde menukaart die regelmatig wisselt bieden wij voor ieder gezelschap wat wils. Neem plaats op de loungebanken en zitjes in de sfeervolle serre of op het buitenterras.

The Pizza Company is onze pizzeria. De pizza’s die wij bereiden hebben verse bodems met huisgemaakte sauzen. Wij hebben een speciaal pizzamenu voor je samengesteld om een keuze uit te maken. Uiteraard kun je ook helemaal zelf je eigen pizza samenstellen met je favoriete ingrediënten uit het pizzamenu!

Snack & Go is onze snackbar en uitermate geschikt voor een snack dag! Naast complete menu’s bieden wij ook friet met snacks, burgermenu’s en diverse nagerechten om je maaltijd helemaal compleet te maken. Je kunt online bij ons terecht, maar natuurlijk ook nog steeds in Snack & Go.

Reserveer online een tafel in onze restaurants of bestel online je maaltijd bij Snack & Go of The Pizza Company. Je diner combineren met een activiteit of arrangement? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem een kijkje bij onze verschillende activiteiten. Staat je arrangement er niet tussen? Geen probleem, wij denken graag met je mee om te kijken naar een passende invulling!

Volg ons op Social media!

×