Schooluitje Emmen organiseren? - Parc Sandur Sandur

Schooluitje Emmen

De leukste schooluitjes in Drenthe!

Schooluitje organiseren? Dit kan bij Parc Sandur te Emmen! Op ons park zijn er verschillende mogelijkheden tot het organiseren van een schooluitje of introductie dag.

Denk hierbij aan activiteiten zoals bowlen en midget golf. Maar ook wateractiviteiten zoals kanoën of suppen zijn erg populair.

We weten allemaal dat de eerste indruk erg belangrijk is. Zo ook bij de eerste ontmoeting van leerlingen tijdens een school introductie dag. Door leerlingen diverse activiteiten te laten doen, leren zij elkaar sneller en beter kennen. Zo zullen er wellicht nieuwe vriendschappen ontstaan en ontstaat er een goede groepsdynamiek binnen de klas.

Vraag een offerte aan

Schooluitje in Emmen organiseren bij Parc Sandur

Wij van Parc Sandur hebben al meerdere jaren ervaring met het organiseren van schooluitjes. Zo organiseren wij ieder jaar voor verschillende scholen uit omgeving Drenthe introductie dagen, examenfeesten en andere activiteiten.

Van de dagindeling tot het begeleiden van de activiteiten. Bij Parc Sandur bent u er zeker van dat het schooluitje tot in de puntjes geregeld is. Zowel de docenten als de leerlingen ervaren de schooluitjes bij ons op het park als een prettige dagje uit!

Schooluitje Emmen

Introductie dag organiseren Drenthe

De introductie dagen of weken zijn het begin van een nieuwe opleiding. Deze dagen zijn er om op een luchtige en laagdrempelige manier elkaar beter te leren kennen. Meestal wordt er hierbij gekozen om diverse activiteiten met elkaar te doen. Denk hierbij aan bowlen, midget golf of een watersport activiteit.

Wij van Parc Sandur organiseren diverse schooluitjes bij ons op het park in Emmen. Ideaal voor wanneer de school zich in omgeving Drenthe bevindt.

Bij interesse kunt u een aanvraag doen door te mailen naar sales@sandur.nl of door te bellen naar +31 591 66 74 74. Wij maken graag een offerte op maat voor u met daarbij de gewenste dagindeling, activiteiten en eventuele catering.

Kies jouw gelegenheid:

Reserveren?

Voor reserveringen kunt u bellen naar: +31 591 66 74 00 of stuur een mail naar:

Zakelijk Parc Sandur

Volg ons op Social media!

×