Sportschool Levels - Parc Sandur Sandur

Sportschool Levels

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht
  • Compleet nieuwe fitnessapparatuur
  • Alle abonnementen inclusief sauna en zwemmen

Kom sporten bij sportschool Levels Emmen

Welkom bij Levels, de nieuwste sportschool van Emmen en omstreken. Of je nu wilt fitnessen, mee wilt doen met één van onze vele groepslessen, zwemmen of een lekker potje squashen. Sportschool Levels Emmen heeft alles wat je nodig hebt onder één dak. Bovendien is Levels dé sportschool in Emmen met de grootste groepsleszaal van allemaal en binnenkort de enige sportschool met wel 4 padelbanen.

De mooiste fitness toestellen, een groepslesrooster om van te smullen en altijd gratis en onbeperkt gebruik maken van het zwembad en sauna. Zoek je een sportschool in Emmen waarin je personal training en uitstekende (fysiotherapie) begeleiding belangrijk vindt of werk je liever alleen en weet je met ons ruim aanbod aan losse gewichten en functioneel-trainen apparatuur wel raad? Aan iedereen hebben we gedacht, de ervaren fitnesser tot aan een beginnende sporter.
Hebben we je lekker gemaakt? Vraag nu snel een gratis proefles of proeftraining aan en ervaar zelf dat Levels de enige sportschool uit Emmen is waar je je écht thuis

Meer informatie? Ga meteen naar de website van levels!

Tarieven Levels

Logo Levels Emmen

Meer informatie of meteen een proefles aanvragen?

Wij verwelkomen je graag op de officiële website van Levels Emmen!

Ga direct naar de website

Volg ons op Social media!