Teamuitje Emmen plannen? - Parc Sandur Sandur

Teamuitje Emmen

Voor een gezellig bedrijfsuitje in Emmen!

Opzoek naar een toffe locatie voor jouw teamuitje in Emmen of omgeving Drenthe? Zoek niet verder! Bij Parc Sandur kun je terecht voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeest!

Of je nou opzoek bent naar een actief dagje uit of liever een hapje en drankje na werktijd met zijn allen doet. Bij Parc Sandur is vrijwel alles mogelijk.

Teamuitje Emmen en omgeving

Teambuilding is een belangrijk onderdeel binnen elke organisatie. Daarom is het goed om één keer in de zoveel tijd een leuk uitje met zijn allen te hebben. Zo leer je elkaar buiten werktijd beter kennen en is er ruimte voor ook ander soort gesprekken.

Parc Sandur is gespecialiseerd in het organiseren van personeelsfeestjes en heeft daarbij gezelligheid hoog in het vaandel staan. Onze missie? Jou en je collega’s een onvergetelijk personeelsfeest bezorgen waar nog lang over gesproken zal worden.

Vraag een offerte aan

Onze mogelijkheden voor een teamuitje in Emmen bestaan uit diverse indoor activiteiten zoals: bowlen en een pubquiz. Maar ook outdoor activiteiten zoals: paintball, boogschieten, lasergamen en minigolf.

Liever alleen een hapje eten? Ook dat is uiteraard mogelijk. Voor personeelsfeesten wordt vaak gekozen voor ons grill diner arrangement bij The Grill Company of een 3-gangen keuze menu bij ons gloed nieuwe Beach House. Een hapje of drankje voor of na de activiteiten tussen door is uiteraard ook mogelijk.

Teamuitje Emmen

Jouw personeelsfeestje op maat

Onze personeelsfeestjes zijn al mogelijk voor groepen vanaf 8 personen. De personeelsfeestjes vinden bij ons op het park op locatie in Emmen plaats. Dit is een goed te bereiken locatie en is een uitkomst voor wanneer jouw bedrijf zich in de omgeving Drenthe bevind, maar ook voor een personeelsfeest van bedrijven uit andere regio’s is Emmen een fijne plek.

Wij van Parc Sandur organiseren regelmatig personeelsfeesten en weten daardoor precies wat wel en niet in de smaak valt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wil je graag een offerte voor jouw personeelsfeestje op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: +31 591 66 74 74

Kies jouw gelegenheid:

Reserveren?

Voor reserveringen kunt u bellen naar: +31 591 66 74 00 of stuur een mail naar:

Zakelijk Parc Sandur

Volg ons op Social media!

×