Bijbaan Archieven - Parc Sandur Sandur

Bijbaan

Alle vacatures (8)

Waar ben je
naar op zoek

Ontdek onze vacatures

Leerling Kok Keuken

Restaurant
32-40 uur
MBO BBL

Vacature The Pizza Company pizzabakker

Ben je op zoek naar een leuke baan waar je meteen aan de slag kunt? Lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat alleen de allerbeste verse pizza’s onze keuken verlaten? Word dan zelfstandig werkend pizzabakker bij The Pizza Company!

Restaurant
38 uur
MBO

Vacature Lunch kok restaurant Beach House

Werken in de keuken van restaurant Beach House? Wij bieden hiervoor mogelijkheden! Jij biedt op alle horecagelegenheden van Parc Sandur de beste service met de vriendelijkste glimlach. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen in een gezellig team waarbij er natuurlijk ook altijd ruimte overblijft voor een lolletje.

Restaurant
38 uur
MBO

Vacature Algemene dienst

Ben jij degene met eindeloze energie, een dosis humor en passie voor de horeca? Wil jij werken op het leukste vakantiepark van Emmen? Lees dan snel verder! Voor onze horeca, magazijn & algemene werkzaamheden zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Fulltime TD medewerker (incl. storingsdiensten)

Heb jij twee rechterhanden en heb jij technisch inzicht? Kom dan ons team versterken!

Technische dienst
38 uur
MBO

Vacature Allround bedieningsmedewerker

Jij beweegt je moeiteloos door de verschillende restaurants van Parc Sandur met altijd de vriendelijkste glimlach op je gezicht. Je loopt over van energie en enthousiasme en je hoofddoel bestaat uit het in de “watten leggen” van je gasten!

Restaurant
16-38 uur
MBO

Vacature Afwashulp

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een flexibele bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Restaurant
Deeltijd
MBO

Vacature medewerker keukenhulp

Heb jij affiniteit met koken en ben jij een echte teamplayer? Zorg jij voor de perfecte mise en place in de keuken en draag jij het motto “goede voorbereiding is het halve werk”, reageer dan snel op deze leuke vacature!

Restaurant
Deeltijd
MBO

Volg ons op Social media!

×