Veelgestelde vragen - Parc Sandur Sandur

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen die aan ons gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u dan gerust contact op met ons op.

Onze restaurants

Nee, vooraf reserveren is niet verplicht, maar om zeker te zijn dat er een tafel voor u beschikbaar is raden wij het u wel aan om van te voren een reservering te plaatsen. Dit kan telefonisch via 0591-667474 of online bij een van onze restaurants.

Ja, dit is mogelijk in restaurant The Grill Company. Wij hanteren hiervoor de kinderprijs.

Jazeker! Wij kunnen hier rekening mee houden. U kunt dit van te voren bij het plaatsen van uw reservering aan ons doorgeven.

Ja, dit is mogelijk. Echter houden wij ons te allen tijde aan de geldende maatregelen rondom het coronavirus. Als de regels voor het samenkomen met grotere groepen wijzigt, zullen wij ons daar altijd aan houden.

Ja, wij hebben verschillende arrangementen waarbij u een diner kunt combineren met een activiteit. Neemt u hiervoor gerust een kijkje op onze website en ontdek onze diverse activiteiten. Meer informatie? Wij staan u graag te woord via 0591-667474 of via info@sandur.nl

Ja, al onze restaurants zijn gelegen op de begane grond dus dit is geen probleem voor rolstoelgebruikers.

Ja, dat gaan ze zeker! Wij bieden verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Parc Sandur beschikt onder andere over een grillrestaurant waarbij kinderen gebruik kunnen maken van een speciaal kinderbuffet. In ons à la carte restaurant Beach House bieden wij ook een speciaal kindermenu aan en kunnen de kinderen tussendoor lekker spelen in de speelhoek. Voor de snelle hap kunt u ook terecht bij Snack & Go of The Pizza Company.

Parc Sandur beschikt over een grote algemene parkeerplaats waar u kunt parkeren. Deze is vrij en gratis toegankelijk!

Onze activiteiten

Wat leuk dat je wilt reserveren voor een activiteit! Deze reserveer je gemakkelijk door het bijgesloten contactformulier bij desbetreffende activiteit in te vullen. Liever telefonisch reserveren? Wij staan u graag te woord via 0591-667474

Bij hele slechte weersomstandigheden kan de buitenactiviteit niet doorgaan. We kunnen dan gezamenlijk kijken of we een alternatief binnen kunnen aanbieden. Neem hiervoor contact op met onze receptie via 0591-667474.

Volg ons op Social media!

×