Zakelijke locatie in Drenthe - Parc Sandur Sandur

Zakelijke locatie Parc Sandur

Jouw locatie voor zakelijke bijeenkomsten!

  • Vergaderen
  • Congressen
  • Teamuitjes

Opzoek naar een inspirerende en stijlvolle locatie voor het organiseren van een vergadering, congres, teamuitje of jubileum? Zoek niet verder!

Parc Sandur te Emmen heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke bijeenkomsten. Zo regelen wij jouw evenement van top tot teen en ben je volledig ontzorgt. 

Jouw zakelijke locatie in Drenthe!

Parc Sandur te Emmen is een mooie locatie voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, congressen, teamuitjes of een jubileum feest. Door dat het centrum in ons park voorzien is van verschillende horecagelegenheden en afdelingen is er een hele hoop mogelijk.

Geef bij je aanvraag aan waar jouw voorkeuren naar uit gaan en wij maken een offerte op maat! Wil je dat er tijdens het evenement een beamer, luidspreker of geluidsinstallatie aanwezig is? Dat is geen enkel probleem. Ook qua hapjes en drankjes zijn er diverse opties. Denk aan een lunch, diner of hapjesbuffet. Het kan allemaal bij Parc Sandur te Emmen.

Vraag een offerte aan

Parc Sandur ligt aan de Rietplas te zuiden van de plaats Emmen (Drenthe). Ons park is centraal gelegen en ligt  op minimale afstand van de A37, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid. Maak via het rechter menu een keuze welke gelegenheid van toepassing is en bekijk de mogelijkheden per onderdeel.

Zakelijke locatie Drenthe, zakelijke locatie Emmen

Ook voor scholen

Ook voor scholen kan Parc Sandur een interessante locatie zijn. Zo zijn er al meerdere introductie dagen en eind examenfeesten bij ons georganiseerd. Het is een ideale plek voor leerlingen om verschillende activiteiten te doen en elkaar zo beter te leren kennen. Bowlen, lasergamen of sportieve activiteiten… het is allemaal mogelijk. Sluit de dag af met een patatje en wat fris uit onze snackbar.

Liever direct persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk. Onze medewerkers staan u graag te woord of geven met alle plezier een rondleiding door ons prachtige centrum. Wij zijn telefonisch te bereiken via: +31 591 66 74 00 of stuur een e-mail naar: sales@sandur.nl

Kies jouw gelegenheid:

Reserveren?

Voor reserveringen kunt u bellen naar: +31 591 66 74 00 of stuur een mail naar:

Zakelijk Parc Sandur

Volg ons op Social media!

×